Napjainkban a vállalkozásokra, cégekre egyre nagyobb nyomás nehezedik azzal kapcsolatban, hogy működésüket költséghatékonyabbá, irodai munkafolyamataikat egyszerűbbé, környezettudatosabbá tegyék.

A Digistar Kft. nyomtatás optimalizálási megoldásaival drasztikusan csökkennek és tervezhetővé válnak a költségek, valamint emelkedik a rendelkezésre állás. Print monitoring szoftver segítségével megvalósul a költségkontroll, a kártyás vagy pin kódos felhasználó azonosítás, nyomon követés és korlátozás, miközben a felhasználói támogatás gördülékeny a folyamatos helyszíni szolgáltatói jelenlét és az eszközmenedzsment szoftver jóvoltából.

A nyomtatás optimalizálás első lépcsője az ügyfél igényeinek minden szempontra kiterjedő megismerése, amelynek során szakértőink felmérik azokat a munkaállomásokat, ahol dokumentum előállítás zajlik (nyomtatás, másolás, faxolás, szkennelés). Valamennyi eszköz gyártmánya, típusa, kora, gyári száma, funkcióinak listája, állapota, valamint aktuális számlálóállása rögzítésre kerül, az eszközöket pedig felvezetik a helyiségek alaprajzaira és egy speciális elektronikus táblázatba.

Az adatok begyűjtése után a megoldási javaslatban meghatározzuk a jelenlegi, egy nyomatra eső átlagos költséget, és leírjuk a jelenlegi folyamatokat, nyomtatási szokásokat, rendelkezésre-állási és technológiai szintet.

Javaslatunkban az ügyfél elvárásainak és adottságainak figyelembevételével leírjuk, hogy a jövőben milyen metódussal, folyamatokkal és technológiával javasoljuk megvalósítani a dokumentum előállítást és kezelést, az milyen előnyökkel járna, valamint azt, hogy az átállással mekkora lenne a várható költségcsökkenés.

A projekt jellemzően az irodai nyomat előállításra terjed ki az irodai eszközök mellett a sokszorosítók, irodai „házi nyomdák” bevonásával. Mivel azonban a Konica Minolta az irodai szolgáltatás mellett digitális nyomdai technológiát vagy szolgáltatást is szállít, ügyfeleink megrendelése kiterjedhet a számlakivonat, ügyféllevél, form és kiadvány nyomtatásra, valamint a szkennelési, digitalizálási, számla vagy/és form feldolgozási és postaszobai megoldásokra is.


A megoldási javaslat elemei az alábbiak:A megoldásban jellemzően a következőket javasoljuk:A nyomtatás optimalizálását és a teljes IT géppark nyomtatókkal való összehangolását követően a Digistar Kft. fénymásolók, multifunkcionális berendezések, nyomtatók, dokumentumkezelő rendszerek javításával, szerződéses és eseti karbantartásával is partnerei rendelkezésére áll telephelyén és helyszíni kiszállással is.

Távfelügyeleti szolgáltatásunkkal partnereink hatékony, fennakadásmentes irodai munkáját biztosítjuk. Rendszerünknek köszönhetően 24 órás ügyeleti készenlétet nyújtunk, és bejelentés esetén a lehető legrövidebb időn belül szakképzett kollégát küldünk a hibaelhárítás elvégzésére.


Lap tetejére